Számítógépes hálózat tervezése, kivitelezése és karbantartása

A hálózat megtervezése.

Egy minimum 2-3db. számítógéppel üzemelő kisvállalkozás (vagy akár magánszemély) számára már érdemes elgondolkozni egy profi hálózat kiépítésén. Rengeteg plussz lehetőséggel jár egy jól felépített és átgondolt számítógépes hálózat. Gyorsabban és kényelmesebben hozzáférhetők az adatok melyek ezáltal gyorsabban feldolgozhatóvá vállnak. Lehetőség van az automatizált adatbiztonsági és mentési megoldások kivitelezésére, hálózati nyomtató alkalmazásával pedig sok-sok kellékanyag árát lehet megspórolni.

A tervezési fázisban az ügyféllel közösen a helyszínen megvizsgáljuk a lehetőségeket. Ezek után az igények alapján egy tanácsadás formájában megtervezzük az ajánlott hálózati mintát. Ekkor kerülnek megnevezésre azok az eszközök és kiegészítők is melyek a megvalósításhoz szükségesek (szerver, NAS, switch, router, stb.). Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli megoldásról a Genius Informatika minden esetben a legköltséghatékonyabb és legmegbízhatóbb megoldást ajánlja önnek.

Egy biztonságos kisirodai hálózat modellje.


A hálózat megépítése.

Amennyiben a tervek elfogadásra kerülnekm úgy elkezdődhet a kivitelezési fázis. Ekkor történik az ügyfél részére kiállított árajánlatban szereplő berendezések beszerzése, felszerelése, üzembe helyezése és a komplett hálózat beállítása. Szakembereinknek a villanyszerelési és kábelcsatornázási munkák sem jelentenek akadályt így amennyiben az ügyfél igényli ezen munkálatokat is vállaljuk a kivitelezés során.


A hálózat karbantartása.

A legnagyobb gonddal megtervezett és legjobban működő hálózatok is igénylik az időnkénti karbantartást. A Genius Informatika erre is kínál megoldást Önnek rendszergazdai és karbantartási szolgáltatások formájában.


Árajánlatot szeretne kérni hálózat építésre? Kattintson a kapcsolatok menüpontra vagy küldjön levelet erre az e-mail címre: info@geniusinfo.hu