Számítástechnika oktatás

A Genius informatika egyik alap szolgáltatása a számítógép kezelésének oktatása. Az oktatás az Ön otthonában (vagy irodájában) történik, időtartama egy óra. Sűrűségét Ön határozza meg, és a kurzus addig tart amég úgy érzi, hogy mindent elsajátított amit szeretett volna megtanulni. Az oktatás óradíjas szolgáltatás, és lehetőség van akár havi fizetésre is.

Az Ügyfelek az alábbi két csoportból választhatnak:


Oktatás szolgáltatásunk célja elsősorban a gyakorlat elsajátítása. Fontos megjegyezni, hogy ezen órák nem számítógépes vizsgára készítenek fel mivel felépítésük nem a szabványos OKJ / ECDL tananyagra épülnek. Ennek ellenére az alapszintű csomag alkalmas lehet a vizsgára készülők elméleti és gyakorlati tudásának tökéletesítésére.

Alapszintű számítógép kezelés


Alapszintű számítógép kezelés kezdőknek.

Most ül le életében először a számítógép elé és szeretné megtanulni annak alapszintű kezelését? Akkor ez a csomag pont Önnek való. Megismerkedhet a számítógen futó alap programokkal, melyek elengedhetetlenek a mindennapi használathoz. Az alapszintű kezelés után az internet adta lehetőségeket tanulhatja meg, úgymint weblapok böngészése, e-mail levelek küldése, közösségi portálok használata, online vásárlás stb.

Ezen oktatási csomag elsősorban azon korosztálynak ajánlott akik lemaradtak az informatika 'iskolai szintű' tanulásáról, de éreznek affinitást a számítógép kezelésére és szeretnék megtanulni azt, akár munkahelyi okokból, akár saját szórakoztatásuk miatt.