Számítástechnika oktatás

A Genius informatika egyik alap szolgáltatása a számítógép kezelésének oktatása. Az oktatás az Ön otthonában (vagy irodájában) történik, időtartama egy óra. Sűrűségét Ön határozza meg, és a kurzus addig tart amég úgy érzi, hogy mindent elsajátított amit szeretett volna megtanulni. Díjazása óránként történik, és lehetőség van havi fizetésre is.

Az Ügyfelek az alábbi két csoportból választhatnak:


Oktatás szolgáltatásunk célja elsősorban a gyakorlat elsajátítása. Fontos megjegyezni, hogy ezen órák nem számítógépes vizsgára készítenek fel mivel felépítésük nem a szabványos OKJ / ECDL tananyagra épülnek. Ennek ellenére az alapszintű csomag alkalmas lehet a vizsgára készülők elméleti és gyakorlati tudásának tökéletesítésére.

Haladó felhasználók oktatása


Oktatás haladó felhasználóknak.

Ezen oktatási csomag elsősorban azoknak a felhasználóknak ajánlott akik már alap szinten tudják kezelni a számítógépet és az azon futó alap programokat, azonban szeretnék ismereteiket kibővíteni egyéb területekre is. Ilyen terület lehet például: CD / DVD lemezek írása és másolása, fotók alapszintű szerkesztése, chat programok használata, adatmentő programok kezelése, vírusirtó programok kezelése, aukciós oldalak használata, közösségi oldalak használata, videódigitalizálás kameráról, hanganyagok szerkesztése, fájlkezelő program használata, szövegszerkesztő és táblázatkezelő programok használata.

Az oktatás során igény szerint akár a számítógép belsejét is szemügyre veheti és megtanulhatja, hogy miből áll egy számítógép. Elsajátíthatja az alap szerelési feladatokat úgymint: hogyan kell memóriát bővíteni, merevlemezt vagy épp videókártyát beszerelni esetleg cserélni.