Szolgáltatások könyvelők részére

A Genius Informatika célirányosan könyvelőknek és könyvelő irodáknak szánt informatikai szolgáltatás csomagja. Tapasztalataink szerint a könyveléssel foglalkozók nagyon kevés esetben tudják saját maguk megoldani a leggyakrabban előforduló informatikai hibákat. Ez pedig a határidős munkák miatt jelentős problémákat tud okozni. A Genius Informatika olyan helyszíni javítási csomagot kínál mely a könyvelők által használt programok és számítógépek meghibásodásaira ad megoldást.ÁNYK hibajavítás.

A NAV által kiadott Általános Nyomtatvány Kitöltő (röviden: ÁNYK) program az egyik legfontosabb szoftver a könyvelés során. Nagyon fontos, hogy hibátlanul működjön, hiszen ezen keresztül jutnak el a könyvelt anyagok a NAV-hoz. Talán kevesen tudják de az ÁNYK program JAVA programnyelven íródott és hibátlan működéséhez feltétlenül szükséges a megfelelő Java futtatói program. Mivel az ÁNYK működése egy másik keretprogram helyes működésén alapul ezért sokféleképpen meg tud állni, helytelen működést tud produkálni. Amennyiben nem indul el az ÁNYK programja, forduljon hozzánk bizalommal, mi megoldjuk a problémát és máris folytatódhat a munka.

Könyvelő számítógépek cseréje.

A számítástechnika elképesztő sebességgel fejlődik, ezért bizonyos idő után elkerülhetetlen az egyébként egyszerű feladatokat ellátó régebbi, könyvelős számítégépek cseréje. Igen ám, viszont ezt hogyan lehetne megoldani adatvesztés nélkül? Hiszen a legtöbb esetben több év anyaga van letárolva a könyvelő és bérszámfejtős programokban. Nem is beszélve az ÁNYK adatairól és rengeteg feltelepített hozzá kapcsolódó nyomtatványról. A Genius Informatika ebben az esetben is szakszerű segítséget kínál. Lehetőség van az elavult számítógépek cseréjére úgy, hogy az adatok is megmaradnak. Ez főleg most aktuális kérdés amikor a Windows XP terméktámogatása megszűnt. Adatbiztonsági szempontból érdemes Windows 7-et futtató számítógépre váltani!

Könyvelő irodák számítógépes hálózatának építése.

Azon irodákban ahol legalább 2-3 könyvelő dolgozik érdemes megfontolni egy helyi hálózat kialakítását és egy komolyabb hálózatba köthető multifunkciós nyomtató használatát. A Genius Informatika vállalja a hálózat megtervezését, kivitelezését valamint a szükséges informatikai eszközök beszerzését, szállítását is.

Adatbiztonsági szolgáltatás.

A könyvelők munkájuk 90%-át számítógépen végzik, lényegében számítógépes adatokat mozgatnak, szerkesztenek. Egy váratlan adatvesztés (akár több évre visszamenőleg is) óriási anyagi és szellemi kárt tud okozni. Ezért érdemes gondoskodni a folyamatos adatmentésről. A Genius Informatika több megoldást is kínál adatmentésre akár egy gépről van szó, akár több gépes rendszer esetén is. Így ha elromlik a számítógép merevlemeze, akkor sem vesznek el az eddig lekönyvelt anyagok.Amennyiben felkeltette érdeklődését könyvelői szolgáltatásunk, úgy kérjen árajánlatot elérhetőségeink egyikén!