Számítógép javítás, szervizelés és karbantartás

A sokrétű javítási, szervizelési és karbantartási feladatok az alábbi főbb csoportokra bonthatók. Természetesen az itt felsoroltakon kívül legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni egyéb informatikai problémák esetén is. A szolgáltatás munkadíja alap esetben óradíj szerint kerül elszámolásra, azonban egyéni megállapodás esetén lehetőség van átalánydíjas szerződés kötésére is.

Számítógép javítás az Ön otthonában.

A Genius Informatika egyik alap szolgáltatása a helyszíni számítógép javítás. Legyen szó hardveres vagy szoftveres gondról, önnek semmi más teendője nincs mint jelezni a problémát elérhetőségeink egyikén és a megbeszélt időpontban az ön otthonában kerül megjavításra a számítógép.

Számítógépek karbantartása.

Rendszeres vagy alkalmi számítógép karbantartási szolgáltatás. Amennyiben lassúnak érzi a számítógépét, sok felesleges programot talál rajta de nem tudja mit lehetne közülük letörölni, úgy önnek ezen szolgáltatás az ideális megoldás. A karbantartás elsősorban kisvállalkozásoknak lehet hasznos ahol az alkalmazottak nem tudják vagy nincs idejük elvégezni a rendszeres karbantartási feladatokat (úgymint: frissítések telepítése, vírusellenőrzés, portalanítás, stb.). A karbantartási munkák elvégzése munkaidőn kívül történik (hétköznap esténként vagy hétvégén), így nem kell leállni napközben és nincs kiesés a munkafolyamatokban.

Programok telepítése, beállítása.

Új programok telepítése majd azok bekonfigurálása egy vagy több számítógépre. Amennyiben fizetős szoftverről van szó úgy a beszerzéstől, a telepítésen át, a konfigurálásig a teljes folyamatot a Genius Informatika végzi.

Hardver eszközök értékesítése, beszerzése.

Amennyiben számítógépét bővíteni szeretné, esetleg egy új perifériát szeretne hozzá csatlakoztatni, vagy egy hibás alkatrészt kell kicserélni, úgy az új eszköz beszerzésben is segítséget nyújtunk. Mi kiválasztjuk a megfelelő alkatrészt és önnek csupán annyi a dolga, hogy elbírálja árajánlatunkat.

Perifériák üzembe helyezése.

Vásárolt egy új perifériát számítógépéhez de nem tudja üzembe helyezni azt? Semmi probléma, a megoldás a Genius Informatika! Nyomtatók, szkennerek, vezeték nélküli eszközök, számítógépek szakszerű üzembe helyezése gyorsan és költséghatékonyan.

Internet beállítása.

Bármilyen típusú internet hozzáférés üzembe helyezése, beállítása. Tipikusan előforduló internet típusok melyek beállítását vállaljuk: ADSL, mobilnet, kábelnet és mikrohullámú internet.

Router konfigurálás, beállítás.

Családi házak és irodák manapság már szinte nélkülözhetetlen eszköze a router, mely az internet vonalat osztja meg több számítógépre. Vezetékes vagy vezeték nélküli (WiFi) routerek üzembe helyezése, beállítása. Ezen szolgáltatás összeköthető a komplett hálózat építéssel vagy akár annak részeként is elvégezhető.